Špaldová hladká múka je vhodnou alternatívou múky pšeničnej. Pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť a vôňu a možno ju s pšeničnou múkou miešať alebo ju úplne nahradiť.
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje jemnou orieškovou chuťou a vôňou a možno ju v akomkoľvek pomere kombinovať s bežnou pšeničnou múkou alebo ju v kuchyni úplne nahradiť.
Pohánková celozrnná hladká múka je vhodná na pečenie palaciniek a lievancov alebo prípravu koláčov, sušienok a placiek. Hodí sa aj ako prímes do cesta na pečivo. Môže obsahovať stopy lepku.
Naša ryžová hladká múka je vhodná na pečenie dezertov, prípravu sušienok, chleba, palaciniek, rezancov, knedličiek a mnohých ďalších slaných aj sladkých pokrmov. Môže obsahovať stopy lepku.
BIO špaldová hladká múka je vhodnou alternatívou múky pšeničnej. Pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť a vôňu a možno ju s pšeničnou múkou miešať alebo ju úplne nahradiť.
BIO špaldová celozrnná múka sa vyznačuje jemnou orieškovou chuťou a vôňou a možno ju v akomkoľvek pomere kombinovať s bežnou pšeničnou múkou alebo ju v kuchyni úplne nahradiť.
Špaldová hladká múka je vhodnou alternatívou múky pšeničnej. Pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť a vôňu a možno ju s pšeničnou múkou miešať alebo ju úplne nahradiť.
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje jemnou orieškovou chuťou a vôňou a možno ju v akomkoľvek pomere kombinovať s bežnou pšeničnou múkou alebo ju v kuchyni úplne nahradiť.
Pohánková celozrnná hladká múka je vhodná na pečenie palaciniek a lievancov alebo prípravu koláčov, sušienok a placiek. Hodí sa aj ako prímes do cesta na pečivo. Môže obsahovať stopy lepku.
Naša ryžová hladká múka je vhodná na pečenie dezertov, prípravu sušienok, chleba, palaciniek, rezancov, knedličiek a mnohých ďalších slaných aj sladkých pokrmov. Môže obsahovať stopy lepku.
BIO špaldová hladká múka je vhodnou alternatívou múky pšeničnej. Pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť a vôňu a možno ju s pšeničnou múkou miešať alebo ju úplne nahradiť.
BIO špaldová celozrnná múka sa vyznačuje jemnou orieškovou chuťou a vôňou a možno ju v akomkoľvek pomere kombinovať s bežnou pšeničnou múkou alebo ju v kuchyni úplne nahradiť.
Archeologické nálezy dokumentujú pestovanie pšenice jednozrnnej na území Iránu už 6 000 rokov p. n. l. Na území Českej republiky sa objavila pšenica siata 5 000 rokov p. n. l. Pšenicu na výrobu našich BIO múk odoberáme od overených pestovateľov v Českej republike so zárukou pôvodu obilniny z ekologického poľnohospodárstva.
NA ČO JE VHODNÁ
BIO hladká celozrnná pšeničná múka je obľúbenou surovinou pri príprave žemlí, croissantov, koláčov, vaflí, šišiek, palaciniek, lievancov, tort, mafinov, koláčikov a ďalších pokrmov. Je vhodná na zahusťovanie polievok alebo omáčok a možno ju skombinovať aj s inými typmi pšeničných a nepšeničných múk.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Nutričné hodnote v 100 g jedlého podielu.
ENERGETICKÁ HODNOTA
1503 kj / 356 kcal
Tuky / z toho nasýtené mastné kyseliny
2,3 g / 0,9 g
Využiteľné sacharidy / z toho cukry
63,6 g / 0,3 g
BIELKOVINY
13,9 g
Soľ
0,0 g
Vláknina
12,5 g
T
T1800
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...
SKONTAKTUJTE SA S NAMI
Ak sa chcete opýtať na čokoľvek, čo sa týka nášho sortimentu, technológií alebo akýchkoľvek ďalších tém, napíšte nám e-mail alebo nám zatelefonujte.
Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.