Špaldová hladká múka
Špaldová hladká múka je vhodnou alternatívou múky pšeničnej. Pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť a vôňu a možno ju s pšeničnou múkou miešať alebo ju úplne nahradiť.
Špaldová celozrnná hladká múka
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje jemnou orieškovou chuťou a vôňou a možno ju v akomkoľvek pomere kombinovať s bežnou pšeničnou múkou alebo ju v kuchyni úplne nahradiť.
Kde koupit Zjistit vícePohánková celozrnná hladká múka
Pohánková celozrnná hladká múka je vhodná na pečenie palaciniek a lievancov alebo prípravu koláčov, sušienok a placiek. Hodí sa aj ako prímes do cesta na pečivo. Môže obsahovať stopy lepku.
Kde koupit Zjistit víceRažná celozrnná hladká múka
Celozrnná hladká ražná múka je vhodná na pečenie chleba, prípravu kvásku alebo do perníkových ciest.
Ryžová hladká múka
Naša ryžová hladká múka je vhodná na pečenie dezertov, prípravu sušienok, chleba, palaciniek, rezancov, knedličiek a mnohých ďalších slaných aj sladkých pokrmov. Môže obsahovať stopy lepku.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná celozrnná hladká múka
Hladká celozrnná pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Pšeničná hladká múka
Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná polohrubá múka
Polohrubá pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná hrubá múka
Pšeničná hrubá múka je vhodná predovšetkým na prípravu varených pokrmov a príloh.
Kde koupit Zjistit víceBIO Špaldová hladká múka
BIO špaldová hladká múka je vhodnou alternatívou múky pšeničnej. Pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť a vôňu a možno ju s pšeničnou múkou miešať alebo ju úplne nahradiť.
Kde koupit Zjistit víceBIO Špaldová celozrnná hladká múka
BIO špaldová celozrnná múka sa vyznačuje jemnou orieškovou chuťou a vôňou a možno ju v akomkoľvek pomere kombinovať s bežnou pšeničnou múkou alebo ju v kuchyni úplne nahradiť.
Kde koupit Zjistit víceBIO Ražná celozrnná hladká múka
Celozrnná hladká ražná BIO múka je vhodná na pečenie chleba, prípravu kvásku alebo do perníkových ciest.
BIO Pšeničná celozrnná hladká múka
BIO hladká celozrnná pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Kde koupit Zjistit víceINŠPIRUJTE SA ĎALŠÍMI SKVELÝMI RECEPTMI OD PERNERKY
VŠETKY RECEPTYO RAŽI
Raž je rozšírená najmä vo východnej, v strednej a severnej Európe, kam sa dostala spolu s príchodom Slovanov po skončení bronzovej doby. Na jej pestovanie sú najvhodnejšie oblasti s vyššou nadmorskou výškou, a preto sa jej darí predovšetkým v horských oblastiach.
NA ČO JE VHODNÁ
Ražná celozrnná hladká múka je vhodná na prípravu domácich chlebov a kvásku, pečenie slaných aj sladkých pokrmov a sladkého pečiva. Obľúbené sú ražné rožteky, ražné palacinky, medovník a ďalšie recepty. Ražnú múku možno použiť samotnú alebo v kombinácii so špaldovou alebo s pšeničnou múkou. Pre správne nakysnutie cesta je dôležité pridať na každé 4 diely ražnej múky jeden diel svetlej špaldovej alebo pšeničnej múky.
Celozrnné hladké múky melieme unikátnou technológiou mletia, ktorá ako jediná na českom trhu dokáže celozrnné múky zomlieť na granuláciu hladkej múky, pričom výrazne menej poškodzuje škrobové zrno. Vďaka tomu získava Pernerka vynikajúce vlastnosti, ktoré oceníte pri pečení, a obsahuje všetky cenné zložky z celého obilného zrna.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Nutričné hodnote v 100 g jedlého podielu.
-
ENERGETICKÁ HODNOTA1433 kJ / 339 kcal
-
Tuky / z toho nasýtené mastné kyseliny1,9 g / 1,6 g
-
Využiteľné sacharidy / z toho cukry61,4 g / 0,8 g
-
BIELKOVINY11,2 g
-
Soľ0,0 g
-
Vláknina16
-
T
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...