Cesnaková nátierka s viaczrnným chlebom
Ingrediencie:
Chlieb Pernerka:
- 500 g zmes na pečenie Chlieb Pernerka viaczrnný chlieb
Nátierka:
- 100 g nátierkového masla
- 100 g tvarohu
- 2–3 strúčiky cesnaku
- 1 lyžica majonézy
- soľ
- čierne korenie
Tipy a Triky:
Do nátierky môžete pridať aj nastrúhaný syr.
Postup:
Chlieb upečieme podľa návodu – zmes zmiešame s vodou, necháme vykysnúť a pečieme v rozohriatej rúre.
Cesnak nožom popučíme spoločne so soľou. Pridáme nátierkové maslo, tvaroh, majonézu, soľ a čierne korenie. Dobre premiešame a necháme v chlade odležať najmenej 30 minút.
Cesnaková nátierka sa výborne hodí aj na Chlieb Pernerka ražno-pšeničný a Chlieb Pernerka slnečnicový.
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...