Špaldové vanilkové rohlíčky
Ingrediencie:
- 400 g masla
- 200 g mletých mandlí
- 500 g špaldovej hladkej múky Pernerka
- 160 g práškového cukru
- 2x balíčky vanilkového cukru
- 1x žĺtok
Tipy a Triky:
Cukrovinky zbalíme do papiera a papierovej krabice, uložíme do sucha a chladu a tak zostanú veľmi dlho čerstvé.
Postup:
Všetky suroviny zapracujeme do cesta, okrem práškového cukru a vanilky. Tie si odložíme bokom na obaľovanie. Cesto necháme dve hodiny odležať a potom začneme tvoriť rohlíčky. Pečieme 15 minút na 160 stupňoch.
Nakoniec rohlíčky obalíme v zmesi s práškového a vanilkového cukru.
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...