Cesnaková nátierka s viaczrnným chlebom

Share on Facebook
1 bochník chleba, 1 miska nátierky porcií
1 / 5náročnosť
120 min

Ingrediencie:

Chlieb Pernerka:

  • 500 g zmes na pečenie Chlieb Pernerka viaczrnný chlieb

Nátierka: 

  • 100 g nátierkového masla
  • 100 g tvarohu
  • 2–3 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica majonézy
  • soľ
  • čierne korenie

Tipy a Triky:

 Do nátierky môžete pridať aj nastrúhaný syr. 

Postup:

Chlieb upečieme podľa návodu – zmes zmiešame s vodou, necháme vykysnúť a pečieme v rozohriatej rúre. 

Cesnak nožom popučíme spoločne so soľou. Pridáme nátierkové maslo, tvaroh, majonézu, soľ a čierne korenie. Dobre premiešame a necháme v chlade odležať najmenej 30 minút.

Cesnaková nátierka sa výborne hodí aj na Chlieb Pernerka ražno-pšeničný a Chlieb Pernerka slnečnicový. 

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.