Dvojfarebná bublanina z ryžovej múky
Ingrediencie:
- 160 g ryžovej hladkej múky Pernerka
- 600 g hustého bieleho jogurtu
- 4 vajíčka
- 1 prášok do pečiva
- 100 g cukru
- 2 lyžice holandského kakaa
- čerešňový kompót
Tipy a Triky:
Recept na jednoduchú bublaninu z ryžovej Pernerky, kde môžete využiť čerstvé či kompótové ovocie.
Môžeme použiť aj olúpané mandarínky.
Postup:
Najskôr zmiešame múku s práškom do pečiva a cukrom. Pridáme vajíčka, jogurt a zamiešame. Vznikne nám tekuté cesto.
¾ cesta vylejeme na vymazaný plech (môžeme použiť aj papier na pečenie). Do zvyšného cesta pridáme kakao a cik-cak vylejeme na prvú vrstvu cesta.
Navrch pokladieme čerešne a pečieme vo vyhriatej rúre na 180 °C zhruba 30 minút.
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...