Mrkvová nátierka s viaczrnným chlebom
Ingrediencie:
Chlieb Pernerka:
- 1 x 500 g zmes na pečenie Chlieb Pernerka viaczrnný
Nátierka:
- 2 stredne veľké mrkvy
- ½ jablka
- 200 g syra Lučina
- soľ
Tipy a Triky:
Namiesto Lučiny môžeme použiť aj nátierkové maslo.
Postup:
Chlieb upečieme podľa návodu – zmes zmiešame s vodou, necháme vykysnúť a pečieme v rozohriatej rúre.
Na nátierku nastrúhame najemno mrkvu a jablko. Zmiešame s Lučinou a dochutíme soľou.
Mrkvová nátierka sa výborne hodí aj na Chlieb Pernerka slnečnicový a Chlieb Pernerka pšenično-ražný.
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...