Oškvarková nátierka

Share on Facebook
1 bochník chleba, 1 miska nátierky porcií
2 / 5náročnosť
120 min

Ingrediencie:

Chlieb Pernerka:

  • 1 x 500 g zmes na pečenie Chlieb Pernerka pšenično-ražný 

Nátierka:

  • 200 g oškvarkov
  • 2 uvarené vajíčka
  • 2 kyslé (zavárané) uhorky
  • ½ cibule
  • soľ
  • čierne korenie
  • 1 lyžica plnotučnej horčice



Tipy a Triky:

Oškvarková nátierka sa výborne hodí aj na Chlieb Pernerka viaczrnný a Chlieb Pernerka slnečnicový.

Postup:

Chlieb upečieme podľa návodu – zmes zmiešame s vodou, necháme vykysnúť a pečieme v rozohriatej rúre. 

Čerstvo vyškvarené oškvarky a ostatné suroviny na nátierku dáme do misky a dohladka rozmixujeme tyčovým mixérom.



KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.