Lievance z pohánkovej múky

Ingrediencie:
- 100 g pohánkovej celozrnnej hladkej múky Pernerka
- 250 ml kokosového mlieka
- 50 g ovsených vločiek
- 2 vajíčka
- 20 g medu
Tipy a Triky:
Pokiaľ použijete na ozdobenie lievancov tvaroh v kocke, narieďte ho kokosovým mliekom, a dosiahnete tak ešte intenzívnejšiu kokosovú chuť.
Postup:
Vločky nasypeme do vyššej misky, zalejeme kokosovým mliekom, premiešame a necháme ich chvíľu odstáť, aby zmäkli. K pripraveným vločkám pridáme vajíčka, múku a med a habarkou všetko poriadne premiešame.
Na panvici si rozohrejeme trochu prepusteného masla a lyžicou kladieme lievančeky na panvicu. Každý lievanec opekáme na miernom ohni z oboch strán asi 2 minúty. Lievance ozdobíme tvarohom, ovocím a polejeme medom.
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...