Lievance z pohánkovej múky

Share on Facebook
10 porcií
1 / 5náročnosť
30 min

Ingrediencie:

  • 100 g pohánkovej celozrnnej hladkej múky Pernerka
  • 250 ml kokosového mlieka
  • 50 g ovsených vločiek
  • 2 vajíčka
  • 20 g medu

Tipy a Triky:

Pokiaľ použijete na ozdobenie lievancov tvaroh v kocke, narieďte ho kokosovým mliekom, a dosiahnete tak ešte intenzívnejšiu kokosovú chuť.

Postup:

Vločky nasypeme do vyššej misky, zalejeme kokosovým mliekom, premiešame a necháme ich chvíľu odstáť, aby zmäkli. K pripraveným vločkám pridáme vajíčka, múku a med a habarkou všetko poriadne premiešame.

Na panvici si rozohrejeme trochu prepusteného masla a lyžicou kladieme lievančeky na panvicu. Každý lievanec opekáme na miernom ohni z oboch strán asi 2 minúty. Lievance ozdobíme tvarohom, ovocím a polejeme medom.

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.