POĽSKÉ ZAPIEKANKY

Share on Facebook
2 porcií
1 / 5náročnosť
20 min

Ingrediencie:

RÝCHLORECEPT šampiňónová:

  • 1 bageta alebo 2 rožky 
  • hrsť šampiňónov 
  • 1 menšia cibuľa 
  • 1 cesnak 
  • mix sušených byliniek 
  • hrsť nastrúhaného syra gouda 

RÝCHLORECEPT talianska:

  • 2 paradajky 
  • 4 lyžičky pesta 
  • 1 mozzarella 
  • talianske bylinky
  • olivový olej 

Tipy a Triky:

Postup:

RÝCHLORECEPT šampiňónová:

Cibuľku opražíme na masle, ďalej pridáme šampiňóny, soľ, čierne korenie, bylinky, prelisovaný cesnak a 5 minút restujeme. Bagetu rozrežeme a každú časť v prostriedku „utlačíme“ lyžicou, aby vznikla priehlbeň, do ktorej vložíme šampiňónovú zmes. Posypeme syrom a dáme na 10 minút zapiecť do rozohriatej rúry na 200 °C. 

RÝCHLORECEPT talianska:

Bagetu rozrežeme a každú časť v prostriedku „utlačíme“ lyžicou, aby vznikla priehlbeň. Obidve polovice natrieme pestom a na pesto striedavo kladieme paradajky a mozzarellu. Posypeme bylinkami, soľou, čiernym korením. Pokvapkáme olivovým olejom a dáme zapiecť spoločne so šampiňónovou. 

Recept připravila @Alishaeasycooking

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.