Ražné medvedie labky
Ingrediencie:
Cesto:
- 350 g ražnej celozrnnej hladkej múky Pernerka
- 250 g práškového cukru
- 70 g mletých vlašských orechov
- 20 g holandského kakaa
- 1 čl škorice
- 1 čl mletých klinčekov
- Kocka masla izbovej teploty
Tipy a Triky:
Postup:
Zmiešame všetky suché ingrediencie a potom pridáme maslo. Vypracujeme cesto. Cesto zabalíme do potravinárskej fólie a necháme minimálne hodinu odležať v chladničke, najlepšie cez noc.
Z cesta si pripravíme guličky, ktoré poukladáme do formičiek. Pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňoch cca 12 minút.
Ešte teplé obalíme v práškovom cukre
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...