Rebarbora s tromi druhmi syra

Ingrediencie:
Cesto:
- 200g polohrubej múky Pernerka
- 100g masla – izbovej teploty
- 2 vajcia
- 1čl soli
Plnka:
- 250ml šľahačky
- 2 vajcia
- 1čl soli
- Rebarbora – rebarboru ošúpeme, pokrájame a sparíme vriacou vodou.
- Syry – kozí syr, roquefort, camembert
Tipy a Triky:
Môžeme použiť len jeden druh z troch uvedených.
Postup:
Ako prvé si pripravíme zo všetkých ingrediencií cesto, ktoré necháme aspoň hodinu oddychovať v chladničke.
Zachladené cesto potom rozdelíme do menších formičiek alebo jednej väčšej. Rozprestrieme do okrajov formy.
V miske si zmiešame vajcia, šľahačku a soľ.
Náplň nalejeme na cesto, potom posypeme rebarborou nakrájenou na cca 2 cm pásiky a nakoniec pridáme syry podľa chuti.
Pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov cca 30 minút.
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...