TEKVICOVÁ KRTKOVA TORTA

Share on Facebook
1 porcií
2 / 5náročnosť
60 min

Ingrediencie:

Korpus

  • 1 a 1/2 hrnčeka špaldovej celozrnnej múky Pernerka
  • ½ hrnčeka trstinového cukru
  • 1 hrnček mlieka
  • ¾ hrnčeka oleja
  • 30g holandského kakaa
  • 2 vajcia
  • 1 ČL prášku do pečiva
  • 1 ČL jedlej sódy
  • Štipka soli

Plnka

  • 2 tvarohy
  • 1 tabuľka vysokopercentnej čokolády pokrájanej na kúsky
  • 1 hrnček cukru
  • 140 g tekvicového pyré (uvarená a rozmixovaná tekvica hokaido)

Tipy a Triky:

Postup:

Korpus:

Najskôr zmiešame sypké suroviny a potom pridáme zvyšok.

Pečieme cca 30 minút v rúre predhriatej na 170 °C. Korpus necháme úplne vychladnúť a vydlabeme prostriedok, necháme len tenké dno a okraje cca 1,5 cm.

Plnka:

Na dno torty poukladáme banány.

V miske zmiešame všetky ingrediencie na plnku, ktorú potom navrstvíme na banány.

Plnku nakoniec posypeme kúskami z vydlabaného korpusu. 

Necháme v chladničke odležať aspoň 2 hodinky.

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.