Vianočné vínové koláčiky

Share on Facebook
0 porcií
0 / 5náročnosť
0 min

Ingrediencie:

Cesto:

  • 250 g hladkej pšeničnej múky Pernerka 
  • 250 g masla
  • 6 lyžíc bieleho vína 

Ďalej:

  • Práškový cukor na obaľovanie

Tipy a Triky:

Môžete pripraviť aj slaný variant. Pred tým, ako ich vložíme do rúry, posypeme soľou, rascou, sézamom, atď.

Postup:

Zmiešame všetky ingrediencie a vypracujeme cesto.

Zabalíme do potravinárskej fólie a dáme minimálne na dve hodiny do chladničky. (najlepšie cez noc)

Z cesta vyvaľkáme pláty s hrúbkou cca 3-4mm a vykrajujeme ľubovoľné tvary. 

Pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov cca 9 minút.

Po vytiahnutí z rúry obaľujeme hneď v práškovom cukre.

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.