Zemiakové mini placky

Share on Facebook
20 porcií
1 / 5náročnosť
30 min

Ingrediencie:

  • 380 g varených zemiakov
  • 160 g pšeničnej celozrnnej hladkej múky Pernerky
  • 1 vajce
  • soľ
  • masť na vyprážanie

Tipy a Triky:

Postup:

Najskôr si uvaríme zemiaky a necháme ich vychladnúť,aby sme ich mohli postrúhať. Pridáme vajce, soľ, múku a vypracujeme cesto. Ak by sa moc lepilo pridáme ešte trocha múky.

Cesto zľahka vyvaľkáme a vykrajujeme kolieska, ktoré potom vyprážame na masti.

KDE KÚPITE PERNERKU

Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.

 

A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...



Tieto webové stránky využívajú na zabezpečenie funkčnosti stránok a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas.