Špaldová hladká múka
Špaldová hladká múka je vhodnou alternatívou múky pšeničnej. Pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť a vôňu a možno ju s pšeničnou múkou miešať alebo ju úplne nahradiť.
Špaldová celozrnná hladká múka
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje jemnou orieškovou chuťou a vôňou a možno ju v akomkoľvek pomere kombinovať s bežnou pšeničnou múkou alebo ju v kuchyni úplne nahradiť.
Kde koupit Zjistit vícePohánková celozrnná hladká múka
Pohánková celozrnná hladká múka je vhodná na pečenie palaciniek a lievancov alebo prípravu koláčov, sušienok a placiek. Hodí sa aj ako prímes do cesta na pečivo. Môže obsahovať stopy lepku.
Kde koupit Zjistit víceRažná celozrnná hladká múka
Celozrnná hladká ražná múka je vhodná na pečenie chleba, prípravu kvásku alebo do perníkových ciest.
Ryžová hladká múka
Naša ryžová hladká múka je vhodná na pečenie dezertov, prípravu sušienok, chleba, palaciniek, rezancov, knedličiek a mnohých ďalších slaných aj sladkých pokrmov. Môže obsahovať stopy lepku.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná celozrnná hladká múka
Hladká celozrnná pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Pšeničná hladká múka
Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná polohrubá múka
Polohrubá pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná hrubá múka
Pšeničná hrubá múka je vhodná predovšetkým na prípravu varených pokrmov a príloh.
Kde koupit Zjistit víceBIO Špaldová hladká múka
BIO špaldová hladká múka je vhodnou alternatívou múky pšeničnej. Pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť a vôňu a možno ju s pšeničnou múkou miešať alebo ju úplne nahradiť.
Kde koupit Zjistit víceBIO Špaldová celozrnná hladká múka
BIO špaldová celozrnná múka sa vyznačuje jemnou orieškovou chuťou a vôňou a možno ju v akomkoľvek pomere kombinovať s bežnou pšeničnou múkou alebo ju v kuchyni úplne nahradiť.
Kde koupit Zjistit víceBIO Ražná celozrnná hladká múka
Celozrnná hladká ražná BIO múka je vhodná na pečenie chleba, prípravu kvásku alebo do perníkových ciest.
BIO Pšeničná celozrnná hladká múka
BIO hladká celozrnná pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Kde koupit Zjistit víceINŠPIRUJTE SA ĎALŠÍMI SKVELÝMI RECEPTMI OD PERNERKY
VŠETKY RECEPTYO ŠPALDE
Špaldu na výrobu našich BIO múk odoberáme od overených pestovateľov v Českej republike so zárukou pôvodu obilniny z ekologického poľnohospodárstva. Špalda sa ako kultúrna plodina pestuje už tisíce rokov, ale pre masové rozšírenie šľachtenej pšenice sa zo slovenského jedálneho lístka takmer stratila. Teraz zažíva návrat na gastronomickú scénu.
NA ČO JE VHODNÁ
Obľúbené sú špaldové žemle, croissanty, koláče, vafle, šišky, palacinky, lievance, torty, mafiny, drobné pečivo a ďalšie jedlá, ktorým dodáva typickú jemnú orieškovú chuť a vôňu. Špaldovú múku možno používať rovnakým spôsobom ako bežnú hladkú pšeničnú múku, s ktorou sa dá v akomkoľvek pomere kombinovať alebo ktorú môže úplne nahradiť.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Nutričné hodnote v 100 g jedlého podielu.
-
ENERGETICKÁ HODNOTA1450 kJ / 344 kcal
-
Tuky / z toho nasýtené mastné kyseliny2,3 g / 0,4 g
-
Využiteľné sacharidy / z toho cukry59,3 g / 0,6 g
-
BIELKOVINY14,7 g
-
Soľ0,00 g
-
Vláknina13,4 g
-
T
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...