Špaldová hladká múka
Špaldová hladká múka je vhodnou alternatívou múky pšeničnej. Pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť a vôňu a možno ju s pšeničnou múkou miešať alebo ju úplne nahradiť.
Špaldová celozrnná hladká múka
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje jemnou orieškovou chuťou a vôňou a možno ju v akomkoľvek pomere kombinovať s bežnou pšeničnou múkou alebo ju v kuchyni úplne nahradiť.
Kde koupit Zjistit vícePohánková celozrnná hladká múka
Pohánková celozrnná hladká múka je vhodná na pečenie palaciniek a lievancov alebo prípravu koláčov, sušienok a placiek. Hodí sa aj ako prímes do cesta na pečivo. Môže obsahovať stopy lepku.
Kde koupit Zjistit víceRažná celozrnná hladká múka
Celozrnná hladká ražná múka je vhodná na pečenie chleba, prípravu kvásku alebo do perníkových ciest.
Ryžová hladká múka
Naša ryžová hladká múka je vhodná na pečenie dezertov, prípravu sušienok, chleba, palaciniek, rezancov, knedličiek a mnohých ďalších slaných aj sladkých pokrmov. Môže obsahovať stopy lepku.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná celozrnná hladká múka
Hladká celozrnná pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Pšeničná hladká múka
Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná polohrubá múka
Polohrubá pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Kde koupit Zjistit vícePšeničná hrubá múka
Pšeničná hrubá múka je vhodná predovšetkým na prípravu varených pokrmov a príloh.
Kde koupit Zjistit víceBIO Špaldová hladká múka
BIO špaldová hladká múka je vhodnou alternatívou múky pšeničnej. Pokrmom dodáva jemnú orieškovú chuť a vôňu a možno ju s pšeničnou múkou miešať alebo ju úplne nahradiť.
Kde koupit Zjistit víceBIO Špaldová celozrnná hladká múka
BIO špaldová celozrnná múka sa vyznačuje jemnou orieškovou chuťou a vôňou a možno ju v akomkoľvek pomere kombinovať s bežnou pšeničnou múkou alebo ju v kuchyni úplne nahradiť.
Kde koupit Zjistit víceBIO Ražná celozrnná hladká múka
Celozrnná hladká ražná BIO múka je vhodná na pečenie chleba, prípravu kvásku alebo do perníkových ciest.
BIO Pšeničná celozrnná hladká múka
BIO hladká celozrnná pšeničná múka je vhodná na prípravu všetkých kysnutých ciest na pečenie slaných aj sladkých pokrmov.
Kde koupit Zjistit víceINŠPIRUJTE SA ĎALŠÍMI SKVELÝMI RECEPTMI OD PERNERKY
VŠETKY RECEPTYO POHÁNKE
Pohánka je pseudoobilnina pochádzajúca z himalájskej oblasti Číny a svoj názov získala vďaka pohanským nájazdníkom, ktorí si ju so sebou priniesli do Európy. V posledných rokoch sa teší čoraz väčšej obľube ako súčasť zdravej výživy.
NA ČO JE VHODNÁ
Pohánková celozrnná múka sa hodí na pečenie slaných a sladkých koláčov, lievancov, palaciniek a mafinov alebo na prípravu quiche, placiek a sušienok. Môže sa využívať aj ako prímes do cesta zo špaldovej či z pšeničnej múky. Môže obsahovať stopy lepku.
Celozrnné hladké múky melieme unikátnou technológiou mletia, ktorá ako jediná na českom trhu dokáže celozrnné múky zomlieť na granuláciu hladkej múky, pričom výrazne menej poškodzuje škrobové zrno. Vďaka tomu získava Pernerka vynikajúce vlastnosti, ktoré oceníte pri pečení, a obsahuje všetky cenné zložky z celého obilného zrna.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Nutričné hodnote v 100 g jedlého podielu.
-
ENERGETICKÁ HODNOTA1485 kj / 351 kcal
-
Tuky / z toho nasýtené mastné kyseliny3,1 g / 2,5 g
-
Využiteľné sacharidy / z toho cukry65,6 g / 0,8 g
-
BIELKOVINY12,2 g
-
Rutín130 mg
-
Soľ0,0 g
-
Vláknina6 g
-
T
KDE KÚPITE PERNERKU
Naše múky sú dostupné v stálej ponuke predajcov uvedených nižšie.
A v ponuke mnohých ďalších malých predajcov...